Haideti ca sunt pe val cu retetele astea simple unde mai mult de 3 pasi nu sunt la modul de preparare. Daca ar exista un premiu, mi-as da unul pentru cea mai eficienta mama, sotie si femeie de afaceri etc :). Am multe budinci pe site de pe vremea cand era Termi un bebelus dragalas si scump, nu o domnisoara ce imi grabeste ritmul aparitiei firelor albe. La fel si multe retete cu fulgi de ovaz, se pot combina in fel si chip, poate ma repet, dar am facut recent reteta asta si a avut un mega success la Termi, nu ma asteptam. Am gustat si eu din ea si chiar a fost delicioasa, asa ca a trecut pe retetele familiei pentru un mic dejun sanatos. I-am dat chiar si la gustare la scoala la cerintele ei, atat de mult ii place. Fara alte comentarii sa trecem la reteta.
Ingrediente:
- 40g fulgi de ovaz
- 150g branzica cottage (atat a avut cutia mea)
- 50g iaurt iaurt
- 2 oua
- 1 lingurita extract vanilie
- 2 linguri zeama de lamaie
- 50g afine (sau ce alte fructe de genul asta plac copiilor, eu am pus si capsuni congelate)
- o lingura miere (excludeti pentru copiii sub un an)
Mod de preparare:
- Amestecam toate ingredientele intr-un bol (afara de fructe pe care le punem pe deasupra). N-arata prea apetisant, dar am zis sa vedeti textura :))).

- Turnam amestecul intr-o tava, punem fructele si toata treaba merge in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 de minute sau pana vedeti ca se rumeneste. Daca o faceti intr-o tava mai intinsa, si stratul este mai subtire, merge si 20-25 minute.


Enjoy!
p.s.: pentru reteta, m-am inspirat de aici.