Epopeea nautului continua daca tot am fiert o punga de un 1kg, am facut 3 feluri din ea :))) si am bagat si la congelator o punguta pentru zile cand vreau sa am naut fiert insant. Astazi o reteta la fel de simpla, crocant la cuptor cu tot felul de condimente, mega delicios, noi o papam ca si gustarica.
Ingrediente:
- 400g naut fiert
- sare si piper dupa gust
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingurita coriandru macinat
- 1/2 lingurita chimion
- 1/2 lingurita pudra usturoi
- 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
- Se pune intr-un bol toata lista de ingrediente de mai sus si se omogenizeaza frumos.
- Se toarna continutul intr-o tava intinsa, de preferat tapetata cu hartie de copt.

- Si merge la cuptorul preincalzit la 200 de grade pana devine crocant, dupa vreo 20 de minute incepeti sa verificati care este situatia. Poate sa mai dureze vreo 10 minute in plus.

Enjoy!