Biscuim la Hip Trip Romania Culinara

hiptrip, biscuij, hipkids

Iata ca dupa o lunga perioada in care am incercat sa stau ca un soarece de biblioteca ascuns, am acceptat invitatia celor de la Hip Trip de a participa la un workshop. Teoretic, sarmanii oameni m-au invitat sa vorbesc de mancarea sanatoasa a copiilor acasa, practic…o sa incerc sa not shit my pants, sa nu mi se usuce gura de emotii si sa scot macar 2 perle pe gura ). Va rog mult sa nu aduceti ceva rosii cu voi ca sigur veti fi tentati sa le aruncati spre mine ). In schimb puteti aduce pancarte de sustinere, macar 2 cuvinte sa-mi iasa legate.

Lasand emotiile mele la o parte si faptul ca sunt o drama queen, vreau sa va zic ca workshopul face parte dintr-un festival foarte dragut numit Hip Trip Romania Culinara. El se desfasoara in perioada 10-12 august la Conacul Vivolis unde se ajunge cu usurinta atat cu masina, cat si cu mijloacele de transport in comun. Adresa este calea Bucuresti  – Ploiesti nr.155, sector 1. Pe Google Maps alegeti destinatia Vivolis Events. Parcarea este libera iar biletele pot fi achizitionate pe www.eventbook.ro, sau de la locatie, in ziua evenimentului.

Programul Hip Trip Romania Culinara se va desfasura in aer liber, alaturi de cele mai indragite food-truck-uri, care va vor delecta atat cu deliciile bucatariei romanesti, dar si cu alte felurite traditii gastronomice din toate colturile lumii. Pe langa workshop-uri, vor fi si demonstratii culinare autentice, degustari de vinuri iar la sfarsitul fiecarei seri, veti putea viziona un film cu tematica culinara in gradina conacului la firul ierbii.

Workshop-ul special pentru copii la care voi participa alaturi de Adriana de la minicalatorii.ro (ce va povesti cum s-a descurcat cu mancarea fetitelor ei prin locurile minunate pe care le-au vizitat), are loc sambata, 11 august incepand cu ora 11:30. Programul detaliat al intregului eveniment il gasiti aici: http://hiptrip.ro/bucataria/#program.

Puteti de asemenea vizualiza si evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1877361469231849/

Eu zic sa va aduceti ceva paturici, mingii, palete de tenis si sa petreceti toata ziua la Conacul Vivolis, sigur nu va veti plictisiti. Si cu atat de multa verdeata in jur nici nu ziceti ca sunteti in Bucuresti, va deconectati maxim, pe cuvant de pionier!

V-am pupat si sper sa ne vedem pe acolo! Sa ma trageti de mana ca sa mai povestim una alta pana in eveniment.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.