Briose cu banana si gris

Madlene, mini-briosele, briose cu banana si gris oricum cum vreti sa le spuneti. Ideea este ca se fac foarte usor, ingredientele sunt putine, sunt moi si se infuleca fara probleme. Toata lumea-i fericita :)! Cand vreti o gustarica rapida si delicioasa, reteta asta este numai buna.

 

Ingrediente:
1 banana
1 ou
3 linguri de gris
2 linguri fulgi de cocos
*Babana mea chiar a fost babana, daca aveti o bananuta, sa puneti doar 2 linguri de gris si una de fulgi de cocos.
retete simple pentru copii, briose cu gris, briose cu banana si gris, biscuim, retete biscuim, diversificare bebelusi,
1. Am pisat banana cu furculita.

2. Peste ea, am spart oul si am adaugat grisul,  fulgii de cocos si am amestecat bine.
retete simple pentru copii, briose cu gris, briose cu banana si gris, biscuim, retete biscuim, diversificare bebelusi,
retete simple pentru copii, briose cu gris, briose cu banana si gris, biscuim, retete biscuim, diversificare bebelusi,
3. Am turnat amestectul obtinut in forme si am dat totul la cuptor, la foc mediu pana s-au rumenit pe deasupra. Sa fi stat vreo 20 de minute.
retete simple pentru copii, briose cu gris, briose cu banana si gris, biscuim, retete biscuim, diversificare bebelusi,
 Sunt foarte versatile, puteti sa le faceti in diverse combinatii adaugand si o lingura de carob, sau o lingura de ulei de cocos, ori putina nuca macinata. Depinde ce aveti prin casa si ce le place piticilor.
Bebei mancaciosi sa aveti!

 

46 Replies to “Briose cu banana si gris”

  1. Preferatele noastre, excelente de fiecare data, devorate cu muuulta pofta!
    Multumim tare mult pentru blog-ul tau salvator si inspirator!
    Te pupam din Elvetia (ti-am mai scris eu mai demult 😉 )
    <3

    1. Heyy, va pup si eu si va multumesc ca ma urmariti! Hmm…tot aici pe site ai scris? Sper ca ti-am raspuns :), incerc sa nu omit vreun comment, dar poate se intampla fara sa vreau. Pupicei si sper sa ne mai “auzim”.

      1. Sigur ca mi-ai raspuns!
        (Ti-am scris in privat la sectiunea “Scrie-mi” 🙂 )
        Te urmarim te urmarim, nu scapam nimic!
        Pupici si voua!

    2. Buna inainte de toate vreau sa iti spun ca ai niste retete super gustoase!vroiam sa te intreb daca se poate face sj fara ou aceasta reteta?

      1. Multumesc mult, draguta! Sigur, eu le-am facut cu o lingura de seminte de chia lasate la hidratat 15 min in 10 linguri de apa in loc de ou si au iesit foarte ok. Pupici!

  2. Au ieșit fff bune.A papat mami si tati,bebe a reusit una,dupa ce a tot molfait la ea jumatate de zi,glumesc.Pustiu e inca la faza de trecere pasat -bucăți si variez cu biscuiți moi,o brioșă etc…..Bine ca sunt rețete pentru toate categoriile. Mulțumesc de rețetă. Pupici

  3. Delicioase! Bebe 8 luni și 2 săptămâni și manca aceste briose oricând, oricât si la orice ora.😂😂
    Mulțumim pentru Rețete!🤗

    1. Pai ai pus 2 oua la 2 copii, nu? este foarte bine. Nu e limita la oua, si mai ales ca aici vorbim in preparate, chiar este ok, stai linistita, nu iti fa probleme. Termi papa singura briose cu 2 oua :)). hai pupicei!

  4. Felicitari pt tot ceea ce faci!Ma salvezi de fiecare data cand trebuie sa-i gatesc bebelinei😊.Intrebarea mea e daca ar merge inlocuita banana cu al fruct?:))Am folosit ultima banana mai devreme putin la clatitele cu mar si banana,care apropo au fost un real succes 😊

    1. Draguta, scuze de raspunsul tarziu. Pe weekend stau mai putin la calculator. Ma gandeam ca ar merge cu pepene galben sau caise coapte. Dar nu am incercat si nu stiu daca ies 100%. pupici!

  5. Astăzi Biscuim din nou !Preferatele noastre ,pe lângă altele…..Nu știu ce m-aş face fără tine când sunt în criză de timp şi idei.😘😘😘

  6. Nu ştiu ce m-aş face fără tine când sunt în criză de timp şi idei !!!Pup! O zi faină !

    1. Saptamana frumoasa sa aveti! Hai ca primisem si comenturile mai vechi, dar dupa concediul asta ma pornesc mai greu si abia acum am reusit sa le abrob si sa se postez . Pupicuti!

  7. Vă felicit pentru această platformă culinară. Și nu vorbesc aici numai despre rețetele postate ci și despre implicarea Dvs continuă! Vă mulțumesc că ați reușit să ne luați un stres de pe cap și că ați transformat întrebarea ”Oare ce gătim azi ?!” în ”Oare ce găsim bun de încercat de pe Biscuim ? …” 🙂 Nu mi vine să cred că sunt la a 7-a rețetă de pe acest site și toate au avut succes incredibil cu băiețelul meu! Vă mulțumesc frumos!

    1. Hey, draguta mea! In primul rand nu imi mai vorbi cu dumneavoastra, suntem intre mamici aici si trebuie sa avem o atmosfera ca intre prietene :-). In al doilea rand, multumesc tare mult pentru cuvintele frumoase, chiar m-ai facut sa zambesc astazi :). Sper sa ai in continuare succes cu retetele si oricand nu iese ceva sau ai intrebari, sa imi scrii negresit, daca stiu, raspund cu drag. Pupici si sa aveti o zi frumoasa!

  8. Buna, Simona. Brioșele astea sunt absolut geniale. Le-am îmbogățit cu niște fulgi de ovăz și nuci și nu mă mai pot opri din mancat 🙂
    E prima oara când îți scriu, probabil nu o să o fac prea des nici de acum inainte, dar îți testez rețetele de aproape un an. Îmi pare rau că nu te-am descoperit mai devreme, astfel incat să pot urma pas cu pas meniurile tale zilnice din diversificare. Oh, well, mai bine mai târziu decât niciodată.
    Îmi place mult cum detaliezi rețetele, oricât de simple ar fi. Pentru cineva ca mine care nu a avut nicio treabă cu gătitul până la bebe și mai are pe deasupra si un pitic nemancacios, masa e o mare provocare, mai ales când un fel de mâncare e refuzat și trebuie să încropești repede altceva, că doar nu o să lași copilul nemâncat, nu?
    Așa că vreau să îți mulțumesc că ai împărtășit cu noi rețete rapide și delicioase pentru bebei și mi-as dori sa continui in acelasi ritm. Imi dau seama că e destul de greu cu job și familie, însă blog-ul tau culinar are ceva aparte și ar fi păcat să te oprești. Sunt sigură că pentru fiecare persoana care scrie un comment mai sunt cateva zeci care te citesc și îți încearcă rețetele.

    1. Buna draguta! Super idee cu nucile si fulgii de ovaz! De notat sa incerc si eu pe viitor. Iti multumesc mult ca ti-ai facut curaj sa imi scrii, merci pentru incurajari, incerc sa nu renunt, chiaar daca n-am mai scris nu l-am inchis, am zis sa poate mai gasesc timp si mai pun ceva retete, macar mai rar decat deloc :-). Merci mult de tot inca o data pentru cuvintele frumoase, chiar imi prind bine! Pupici multi!

  9. bune…bune. si pentru bebe si pentru mami 🙂 e clar trebuie sa imi iau o forma de silicon ca m-a apucat dimineata punand in forma clasica cu hartii. multumim!

  10. Esti minunata!Biscuim cu tine de la6luni(1an si4luni acum).Cumva tu ai autodiversificat-o pe strumfita A, mami doar a executat cuminte retetele tale(cred ca80%din ele)!Iti multumim pentru toata munca depusa !🤗

    1. Heyyyy….sar’mana mult pentru mesaj, ma bucur tare mult sa aud ca ai urmarit site-ul asa de mult timp! Iti multumesc pentru incredere! Pupici!

  11. Uaaau, cat de bune briosele. Si mi-a luat 5 minute sa fac aluatul. Multumesc de idee!

  12. Hello!
    Felicitări pentru faptul ca ne salvezi mereu împărtășind cu noi rețetele tale minunate! Spune-mi, te rog, întrucât sunt ataaaat de începătoare cu gătitul,e o provocare mare pentru mine, când spui foc mediu, 180° sau?
    Multumesc mult!

    1. Hey, cu mare drag! Si eu am un cuptor antic si la fel e o provocare si pentru mine sa coc ceva la el :))). Dar foc mediu, da, cam 180-185 grade. Pupici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.