Amestec de porumb, crema de branza si bacon

Se intampla de multe ori sa nu apuc sa fac nimic de mancare pe timpul zilei pentru noi adultii. Bine, asta in zilele in care nu gatesc ceva si papam cu totii. Dar daca vrem sa mancam ceva mai nesanatos si rapid si gustos, recurg mereu la reteta asta. Nici nu prea stiu cum sa o numesc, este un amestec de crema de branza, porumb si bacon pe care noi il mancam intins pe lipii. Este dubios, dar noua ni se pare delicios. Deci daca sunteti in cautare de ceva rapid pentru masa de seara puteti incerca reteta de mai jos.

Ingrediente:

Cateva felii de bacon ( sau kaizer, pancetta, ce va place)

170g porumb

200g crema de branza

Jumatate de ardei gras

Jumatate de ardei galben

100g mozzarella rasa, cascaval ( ce aveti)

Fulgi de chilli ( daca va place mai picant)

Sare si piper dupa gust

Optional busuioc pentru decor

retete cu crema de branza

1. Am pus baconul la prajit pana s-a parpalit bine. Apoi l-am mutat pe o farfurie pe care am pus un servetel pentru a absorbi din grasime.

2. Intr-un bol am amestecat porumbul, crema de branza, ardeiul verde si rosu tocat marunt, mozarella rasa (opriti putina sa puneti si pe deasupra), fulgii de chilli, sare si piper dupa gust. Aici avem doua optiuni: fie amestecam si baconul acum, fie il punem pe deasupra dupa ce scoatem tava din cuptor. In acest fel isi poate pune fiecare cat doreste, poate nu toata lumea e fan bacon :).

retete cu crema de branza

3. Am pus aluatul obtinut intr-o tava si am nivelat frumos sa fie omogen. Am pus mozarella ramasa pe deasupra. Daca se intampla sa aveti parmezan, merge bine si el.

retete cu crema de branza

4. Am dat apoi la cuptor tava cam pentru 25 de minute la 180 de grade. Se orneaza apoi cu busuioc si se serveste.

retete cu crema de branza

Noi o papam foarte bine cu lipii, are gust un pic de pizza cu bacon si porumb.

Ma scuzati ca pozele nu sunt mega extra apetisante, dar mereu o fac pe asa de mare fuga, incat nu mai apuc sa fac mare lucru.

retete cu crema de branza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.